Re: Win98 + Apache 1.3.up + PHP 4.3.up something wrong

From: Eric Kincl (Eric_at_Kincl.net_NO_SPAM_)
Date: 11/20/03


Date: Thu, 20 Nov 2003 03:03:52 +0000

DrWizard wrote:

> Hi
>
> I been first times setup. So Who have experience the Win98 + Apache + php
> (not run PWS or IIS)
>
> I begin download and installed the Apache. I test the run is working on
> browser (http://localhost) show the apache page.
>
> But Apache Console Running under the DOS Window say :-
> =====================================
> [Thu Nov 20 15:13:49 2003] [warn] (2)No such file or
> directory: exec() may not be safe
> Apache/1.3.29 (Win32) running...
> =====================================
>
> I expect that it.
>
> So, I shall the php installer from download. I try changed the
> httpd.conf
> under the Apache directory. Restart Apaches Console.
>
> I testing the (http://localhost/test.php), show error page say "HTTP -
> Error 400 Bad Request" also "HTTP - Error 404 Not found"
>
> I have tried times.... But unknown....
>
>
> Apaches Directory - c:\apache\apaches\*.*
> PHP Directory - c:\apache\apaches\phpwin32\*.*
>
>
> httd.conf -: (was add the line)
> ScriptAlias /php/ "C:/Apache/Apache/phpwin32/"
> AddType application/x-httpd-php .php
> AddType application/x-httpd-php .phtml
> Action application/x-httpd-php "/php.exe"
>
>
> I didn't change php.ini yet
>
> I copy and paste the "php4ts.dll" under to C:\window\system from PHP
>
>
> What I have done that above ?

Basic question:
Did you create a "test.php"?